Almillagos – Construcciones y reformas

Qui Som

Som un equip de professionals formats i preparats, amb més de 40 anys d’experiència en el sector. Treballem amb rigor per aconseguir projectes de màxima qualitat cuidant tots els detalls. 

La nostra història

Des de 1980

Almillagos

Almillagos es va crear per donar un servei personalitzat als nostres clients i cobrir les seves necessitats. 

L’organització va tenir els seus inicis d’una manera humil i va anar guanyant força en el sector a causa de la seva bona praxi i el seu tracte proper i familiar amb els clients. 

Construint Somnis

Durant tota la nostra trajectòria empresarial el nostre principal objectiu ha estat construir el somni del nostres clients.

És així com hem treballat i realitzat centenars de projectes, integrem els desitjos i les necessitats dels nostres clients amb la nostra experiència per crear una llar perfecte. 

almillagos casa de mis sueños
La meva història

La meva carrera ha evolucionat des de llocs tècnics fins a la gestió global del negoci, afrontant nous reptes que ens han permès augmentar la nostra cartera de clients i experimentar un creixement al llarg d’aquests anys. 

El meu principal objectiu a Almillagos és potenciar les línies estratègiques encaminades a buscar relacions amb els nostres clients actuals i futurs i així mantenir-nos com a referents en el sector.

Visita'ns

Avda. Gironès, 25 baixos · 17240 · Llagostera